Metin2 Keyloggerdan Korunmak İçin Advanced Anti Keylogger
--------------------------------------------------------------------------------
Selamlar,
Gun Geçtikçe KO,Silkroad,Metin2 gibi ilgi goren online oyunlarda char soyulması çalınması gibi olaylar arttı. Bunun sebebi bilgisayarlarımızın içine çeşitli sebeplerde dolayı (hile,bilinmeyen programlar vs.) keylogger, trojan turu casus yazılımlar yerleşmesidir.
Size sunulan bu program ile bilgisayarınızı keylogger gibi casus yazılımlara karşı guvenlı bi şekilde koruyabilirsiniz
Tanıtım:
Advanced Anti Keylogger güçlü, kolay kullanımlı, basılan klavye tuşlarını algılayan programları silen bir güvenlik yazılımıdır.
Özellikleri
# Genel kullanım için yüksek güvenlik modu
# Program başlangıcında şifre koruması
# Bildirmeler verme
# Gelişmiş kullanıcılar için özel güvenlik modu
# Klavye etkinliği izlemesine karşı güvenli yapılandırma listeleri
# Advanced Anti Keylogger, veri tabanının güncellemesine ihtiyaç duymuyor. Tarama için ne vakit kaybettiriyor, ne de fazla sistem kaynağı harcıyor.
Program Windows NT/2000/XP/2003 Server işletim sistemlerinde çalışıyor.
Buyrun Buda İndirme Linkleri
RapidShare
Upload Gen Tr
--------------------------------------------------------------------------------
Selamlar,
Gun Geçtikçe KO,Silkroad,Metin2 gibi ilgi goren online oyunlarda char soyulması çalınması gibi olaylar arttı. Bunun sebebi bilgisayarlarımızın içine çeşitli sebeplerde dolayı (hile,bilinmeyen programlar vs.) keylogger, trojan turu casus yazılımlar yerleşmesidir.
Size sunulan bu program ile bilgisayarınızı keylogger gibi casus yazılımlara karşı guvenlı bi şekilde koruyabilirsiniz
Tanıtım:
Advanced Anti Keylogger güçlü, kolay kullanımlı, basılan klavye tuşlarını algılayan programları silen bir güvenlik yazılımıdır.
Özellikleri
# Genel kullanım için yüksek güvenlik modu
# Program başlangıcında şifre koruması
# Bildirmeler verme
# Gelişmiş kullanıcılar için özel güvenlik modu
# Klavye etkinliği izlemesine karşı güvenli yapılandırma listeleri
# Advanced Anti Keylogger, veri tabanının güncellemesine ihtiyaç duymuyor. Tarama için ne vakit kaybettiriyor, ne de fazla sistem kaynağı harcıyor.
Program Windows NT/2000/XP/2003 Server işletim sistemlerinde çalışıyor.
Buyrun Buda İndirme Linkleri
RapidShare
Upload Gen Tr